Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wandelen & Fietsen / Stadswandelingen /

Stadswandeling met gids

stadswandeling
Stadswandeling met gids

Stadswandeling onder leiding van gids

Gewicht   

0,002 KG

€ 4,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Iedere middag (ook in de weekeinden) organiseert de VVV in samenwerking met het Gilde Deventer voor alle individuele bezoekers en toeristen een stadswandeling onder leiding van ervaren gidsen. Zij laten u de mooiste straatjes en steegjes zien. Een boeiende wandeling langs de topstukken van Deventer. Alle middeleeuwse straatjes, historische pakhuizen, monumentale gebouwen en kerken, maar ook het oudste stenen huis van Nederland en de Deventer Koekwinkel op de Brink vormen het unieke decor voor een verrassende stadswandeling. Laat u verleiden tot een uitstapje door de Gastvrije Hanzestad en geniet van al het moois dat Deventer u te bieden heeft. De rondleiding duurt circa 1,5 uur. Aanvang: 13.30 uur. Start: VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis). Prijs is per persoon.
Let op: Voor deelname aan de wandeling dient u vooraf te reserveren (tel. 0570-710120) en voor aanvang van de wandeling dient u de deelnamekaart(en) te laten afstempelen in de winkel van de VVV Deventer.

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.