Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

Toepasselijkheid
Het doen van een bestelling via de webshop van de VVV Deventer houdt in dat u de toepassing van de voorwaarden accepteert. Van deze voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Orderbevestiging
U ontvangt een bevestigingsemail van uw bestelling met uw bestelnummer. In deze bevestiging staat vermeld welke artikelen u heeft besteld en wat de kosten zijn, inclusief de verzend- en administratiekosten. Deze bevestiging betekent dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen.

Prijzen en betaling
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn inclusief BTW en exclusief verzend- en administratiekosten.
De verzendkosten worden op basis van het gewicht van de door u bestelde producten berekend. Deze berekening gaat volgens de gewichtstabel van TNT post. De administratiekosten bedragen € 2,00 per bestelling.

Betaalwijze en levering
Betaling graag onder vermelding van uw naam, woonplaats en bestelnummer op rekening/IBAN: NL11RABO0152240969 ten name van: VVV Deventer. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct online betalen per iDEAL. U rekent dan af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Uw betaling komt dan direct bij ons binnen en uw bestelling wordt zo snel mogelijk per post verzonden. Er vindt geen verzending plaats op zondagen en feestdagen.

Betalingen vanuit het buitenland / For foreign payments / Zahlung vom Ausland / Paiement de l'étranger
IBAN/SEPA: NL11RABO0152240969, BIC/Swiftcode: RABONL2U. T.n.v. / attn. / z. Hd. / au nom: VVV Deventer. Betaling graag onder vermelding van uw naam en bestelnummer / Please include your name and order number at payment / Melden Sie gerne auch Ihr Name und Bestellnummer / Inscrivez votre nom et numéro de commande s'il vous plaît.

Overeenkomst
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door VVV Deventer. VVV Deventer is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt VVV Deventer dit mee binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Wanneer uw bestelling zonder opgaaf van redenen onzerzijds niet binnen 14 dagen is afgeleverd, neemt u dan contact op met VVV Deventer. U kunt als klant de overeenkomst ontbinden indien de levering van de door u bestelde artikelen niet binnen 21 dagen na betaling heeft plaatsgevonden. In dat geval zal het aankoopbedrag incl. verzend- en administratiekosten aan u worden geretourneerd. VVV Deventer behoudt zich het recht voor uw bestelling te annuleren indien betaling niet heeft plaatsgevonden binnen 30 dagen na bevestiging van uw bestelling.

Verzending
VVV Deventer draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar de klant. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over. Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is VVV Deventer gerechtigd de prijs van de artikelen op de klant te verhalen.
In geval van verborgen gebreken, of in geval van zichtbare gebreken na de zichttermijn dient elke klacht binnen 14 dagen doch niet later dan een maand na de factuurdatum, te worden gemeld. De klant dient schriftelijk een beschrijving van de geconstateerde gebreken mee te sturen. Indien de klant niet schriftelijk om herstel dan wel vervanging verzoekt, beslist VVV Deventer of het artikel vervangen wordt.

Reclames
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen heeft u het recht het product binnen 7 werkdagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd wanneer het product in originele verpakking geretourneerd wordt. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten van verzending van de producten van VVV Deventer naar afnemer en voor retourzending komen ten laste van de klant.

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.