Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wandelen - Fietsen - Auto / Stadswandelingen / Gevelstenen & snijramen
Stadswandeling Gevelstenen & Snijramen Gevelstenen & snijramen
Stadswandeling Gevelstenen & Snijramen Gevelstenen & snijramen
Gevelstenen & snijramen
Stadswandeling langs meer dan 100 gevelstenen, snijramen en andere ornamenten. Ontdek al het moois aan de hand van dit handige boekje!

Gewicht   

0,065 KG

€ 3,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Overal in de oude binnenstad van Hanzestad Deventer zijn adembenemende panden en locaties te vinden met een rijke historie die veelal eeuwen oud is. Op deze unieke plekken in de stad zijn vaak snijramen en ornamenten in de vorm van een gevelsteen aangebracht die dit onderstrepen. Eindelijk is er nu een stadswandeling die u langs deze prachtige locaties begeleid. De lengte van de wandeling is ongeveer 4 km en u wandelt er ongeveer 2 uur over en komt langs de mooiste plekken van Deventer! Deze stadswandeling leidt u van het Bergkwartier, met stadsplein de Brink, naar het Noordenbergkwartier, met stadsplein het Grote Kerkhof. U start en eindigt bij het monumentale pand het Penninckshuis op stadsplein de Brink, nr 89, waar de VVV Deventer is gevestigd.

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies