Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
Hamalandroute
Hamalandroute
Deze bewegwijzerde autoroute maakt een rondje door Munsterland, de Achterhoek en Twente. In de eerste eeuwen werd dit gebied bewoond door het Germaanse volk de Chamaven en later de Saksen.

Gewicht   

0,038 KG

€ 1,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Onderweg rijdt u door een kleinschalig landschap met weilanden, bos, dorpjes en boerderijen. De typische vakwerkstijl van de prachtige boerderijen wordt Saksisch genoemd, naar de Saksen die in de 7e eeuw de plaats van de Chanaven innamen.
Aan de Duitse kant van de grens, in het Munsterland, lijkt het wel of elk stadje een landhuis of kasteel bezit. De meeste dateren uit de Middeleeuwen en zijn omgeven door een slotgracht.

Schaal 1:150.000
253 km

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies