Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geschenken & Souvenirs / Deventer souvenirs /

Hanzesteden Huisjes Landshuis

landshuis
Hanzesteden Huisjes Landshuis
Wit porseleinen Hanzesteden huisje. Dit Landshuis is onderdeel van een serie van drie huisjes: Het Landshuis, de 3 Haringen en het Nonnenhuys.

Gewicht   

0,252 KG

€ 24,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Sfeervolle huisjes, ook geschikt om er een waxinelichtje in te zetten voor een mooi effect. Drie Deventer huisjes met een eigen verhaal: Het Landshuis aan het Grote Kerkhof en nu onderdeel van het Deventer stadhuis, de 3 Haringen aan de Brink en het Nonnenhuys aan de Menstraat.  
De naam Hanzesteden Huisjes is een geregistreerd handelsmerk en heeft als beeldmerk een gekroonde haring. Dit merk staat gedrukt op de onderzijde van ieder huisje en geeft de meerwaarde aan van een authentiek product.
 

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies