Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
Salland Verslingerd aan Salland Magazine 2022
Salland Verslingerd aan Salland Magazine 2022
Verslingerd aan Salland Magazine 2022
Hét inspiratie en Informatiemagazine van Salland, het hartelijke hart van het Oosten. Gratis bewaarexemplaar met de beste tips en adviezen over onze mooie streek.

Gewicht   

0,277 KG

€ 0,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Salland is een regio met gezellige dorpen, monumentale boerderijen, prachtige landgoederen, gerestaureerde molens én de oude Hanzestad Deventer. Weidse uiterwaarden, prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden. Het Versingerd aan Salland Magazine is rijk geïllustreerd en boordevol overnachtingsmogelijkheden, tips waar te eten en te drinken, buitensporten, leuke activiteiten, cultuur, evenementen en nog veel meer toeristische informatie.  Allemaal waardevolle informatie voor een kort of lang verblijf in deze prachtige streek.
 

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies