Welkom in Deventer!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Beweeg- en beleefkaart
Beweeg- en beleefkaart
Deventer en haar buitengebied zijn prachtig, beleef het zelf en kom wandelen of fietsen. Ontdek het nu met de nieuwe beweeg- en beleefkaart!

Gewicht   

0,049 KG

€ 0,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De beweeg- en beleefkaart geeft je inspiratie om Hanzestad Deventer en haar buitengebied al wandelend of fietsend te beleven. Trek je wandelschoenen aan en ga op pad. Volg je eigen route of kies een bestaande. Ontdek de landgoederen, de IJssel, de dorpen en de binnenstad, de Gelderse Klompenpaden en Lange Afstand Wandelpaden. Of pak de fiets of mountainbike. Laat je verrassen door weidse vergezichten, het coulisselandschap, het sfeervolle platteland en de (internationale) Hanzesteden.
In Salland zijn 150 kant-en-klare rondwandelingen gemarkeerd met gekleurde pijlen. Iedere route heeft een eigen kleur en is in twee richtingen te belopen. Deze routes variëren in lengte van circa 2 tot 20 kilometer. De routes gaan over mooie paden door bossen en natuurgebieden, maar ook langs boerenerven en over schouwpaden van watergangen en door de dorpskernen en de binnenstad van Deventer. Het wandelnetwerk bevat ook enkele themaroutes. Kant-en-klare meerdaagse wandelroutes die een eigen markering hebben.
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.