Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geschenken & Souvenirs / Deventer souvenirs /

Uniek Speelkleed Deventer!

Uniek Speelkleed Deventer! Uniek Speelkleed Deventer!
Uniek Speelkleed Deventer! Uniek Speelkleed Deventer!
Uniek Speelkleed Deventer!
Prachtig en uniek speelkleed van onze mooie stad Deventer! Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad? Spelenderwijs leer je zo de hotspots van Deventer! Mooie kwaliteit!

Gewicht   

10,000 KG

€ 49,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details van onze mooie stad Deventer. Wat lekkers halen bij de Deventer Koekwinkel, zwemmen in de Scheg om vervolgens een ijsje te gaan halen bij Talamini, via het Speelgoedmuseum race je over de Wilhelminabrug en dan snel terug voor een wedstrijd in De Adelaarshorst! Het kan allemaal op dit unieke speelkleed!

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar en is geschikt voor vloerverwarming. Ook een leuk item om aan de muur te hangen!

Voor Deventer en omgeving kunt u bestellen via de webwinkel. Maak een keuze bij verzendopties: Afhalen in de winkel. Wij nemen contact met u op wanneer u het kleed wil ophalen. 
Er is een beperkte oplage dus grijp niet mis!!!

 
 

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies