Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
ANWB Ebike tour
ANWB E-bike Gelderland
Laat je verrassen op de fiets. Op een e-bike rijd je moeiteloos langs de mooiste plekken, In deze gids staan 14 gevarieerde routes, ideaal om lekker uit te waaien.

Gewicht   

0,137 KG

€ 9,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De serie ANWB E-bikegidsen biedt prachtige E-bikeroutes, ingedeeld per provincie en aangrenzend gebied, over heel Nederland. De gidsen overlappen, sommige routes komen in meerdere gidsen voor.

In elke gids staan 14 gevaireerde routes, ideaal om lekker uit te waaien. Op de pedalen door de polders, langs meren en plassen, via sfeervolle plaatsjes. Onderweg even uitrusten met iets lekkers, terwijl je ook de accuu op kan laden? De ANWB Gastvrij punten heten je van harte welkom.  

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies