Een bezoek aan Deventer begint met een bezoek aan de VVV Deventer in het Penninckshuis (Brink 89).
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geschenken & Souvenirs / Boeken / Kinderen van Deventer
kinderboek
Kinderen van Deventer
Alle kinderen van groep 5 t/m 8 uit de gemeente Deventer kregen in het boek ‘Kinderen van Deventer’ cadeau. Dit om de verjaardag van de 1250-jarige stad te vieren.

Gewicht   

0,752 KG

€ 7,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het boek is een echt Deventers product met ruim 200 pagina’s en geschreven door Rene Berends met illustraties van Hans Stempher. Het is het eerste échte geschiedenisboek over Deventer voor kinderen.

De rode draad van het boek is de bijzondere verhalenkast van Meester Thomas. In deze kast staan 20 voorwerpen die de geschiedenis van Deventer vertellen in 20 verschillende historische thema’s, elk voorwerp is ook weer verbonden aan een leerling uit meester Thomas zijn klas.

Aanbieding: nu 7,50 euro.


 

Over ons

De VVV Deventer biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in de oude Hanzestad Deventer. Bovendien biedt de VVV Deventer een breed assortiment stadswandelingen, fiets- & wandelroutes, streekgerichte souvenirs en lekkernijen. Een betere voorbereiding op - of herinnering aan - uw bezoek aan Deventer en omgeving is niet denkbaar!

Adres

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
7411 BX Deventer
T 0570 - 710120
info@vvvdeventer.nl
www.deventer.info
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies